Skip to main content

La ce sa fiti atenti cand faceti tuning auto?

Un curent care a luat amploare si in tara noastra, tuning-ul auto se traduce printr-o serie de schimbari care au loc atat in exteriorul, cat si in interiorul masinii, cu scopul de a se schimba designul acesteia si performantele generale. In procesul de tuning se pot inlocui diverse piese tuning de la alte operatiuni anterioare, se pot monta piese noi, se poate modifica o anumita parte a masinii astfel incat deplasarea sa fie mai rapida.

Prin tuning aspectul exterior al masinii dvs. are numai de castigat, o masina care nu arata prea frumos poate sa devina o bijuterie pe patru roti daca stiti exact cum sa faceti un tuning de calitate. De asemenea, si interiorul masinii intra in procesul de tuning, alaturi de piese tuning fiind necesare si accesorii de lux care sa transforme complet confortul din masina si sa ofere un aspect vizual cat mai placut. Huse, covorase, anumite led-uri de accentuare, toate vor contribui la crearea unei atmosfere intime si calitative pentru orice persoana care va circula cu maina astfel modificata. Totusi cele mai importante avantaje ale tuning-ului tin de performantele masinii, aceasta putand sa atinga viteze impresionante mai ales daca se opereaza un chip tuning. Un simplu chip tuning impune masinii o putere mai mare si un zgomot pe masura, franele sunt si ele imbunatatite, raspunsul lor la input fiind mult mai bun, de unde si un nivel de siguranta mai mare. Trebuie sa fiti atenti sa nu exagerati cu modificarile si sa ingreunati masina, sa o descentrati, pentru ca fiecare kilogram in plus poate insemna un raspuns mai prost in caz de manevre complexe de evitare a accidentelor.

Se recomanda cumpatare si alegerea unor piese potrivite pentru masina, grija mare la inlocuirea unor piese vitale cu unele mai performante, pentru ca masina s-ar putea sa nu faca fata la viteze prea mari sau sa se comporte ciudata daca se transforma complet forma caroseriei.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania. Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa pla...

Ben Howard - Time Is Dancing

Cornuletele cu bomboane

Cornuletele cu bomboane de origine sud-americana care indulceste petrecaretii la diferite festivaluri au fost inventate in China. La inceput acestea erau facute in forma de taur si erau folosite in special la petrecerile de Anul Nou, pentru prosperitate in anul ce va urma. Cu mult timp dupa aceea, conceptul a fost preluat de spanioli si de italieni. Jocurile de carti, celebre in toata lumea, sunt de origine asiatica. In sec al IX lea,un membru al dinastiei Tang poseda primul set de carti.