Skip to main content

La ce sa fiti atenti cand faceti tuning auto?

Un curent care a luat amploare si in tara noastra, tuning-ul auto se traduce printr-o serie de schimbari care au loc atat in exteriorul, cat si in interiorul masinii, cu scopul de a se schimba designul acesteia si performantele generale. In procesul de tuning se pot inlocui diverse piese tuning de la alte operatiuni anterioare, se pot monta piese noi, se poate modifica o anumita parte a masinii astfel incat deplasarea sa fie mai rapida.

Prin tuning aspectul exterior al masinii dvs. are numai de castigat, o masina care nu arata prea frumos poate sa devina o bijuterie pe patru roti daca stiti exact cum sa faceti un tuning de calitate. De asemenea, si interiorul masinii intra in procesul de tuning, alaturi de piese tuning fiind necesare si accesorii de lux care sa transforme complet confortul din masina si sa ofere un aspect vizual cat mai placut. Huse, covorase, anumite led-uri de accentuare, toate vor contribui la crearea unei atmosfere intime si calitative pentru orice persoana care va circula cu maina astfel modificata. Totusi cele mai importante avantaje ale tuning-ului tin de performantele masinii, aceasta putand sa atinga viteze impresionante mai ales daca se opereaza un chip tuning. Un simplu chip tuning impune masinii o putere mai mare si un zgomot pe masura, franele sunt si ele imbunatatite, raspunsul lor la input fiind mult mai bun, de unde si un nivel de siguranta mai mare. Trebuie sa fiti atenti sa nu exagerati cu modificarile si sa ingreunati masina, sa o descentrati, pentru ca fiecare kilogram in plus poate insemna un raspuns mai prost in caz de manevre complexe de evitare a accidentelor.

Se recomanda cumpatare si alegerea unor piese potrivite pentru masina, grija mare la inlocuirea unor piese vitale cu unele mai performante, pentru ca masina s-ar putea sa nu faca fata la viteze prea mari sau sa se comporte ciudata daca se transforma complet forma caroseriei.

Popular posts from this blog

Cornuletele cu bomboane

Cornuletele cu bomboane de origine sud-americana care indulceste petrecaretii la diferite festivaluri au fost inventate in China. La inceput acestea erau facute in forma de taur si erau folosite in special la petrecerile de Anul Nou, pentru prosperitate in anul ce va urma. Cu mult timp dupa aceea, conceptul a fost preluat de spanioli si de italieni. Jocurile de carti, celebre in toata lumea, sunt de origine asiatica. In sec al IX lea,un membru al dinastiei Tang poseda primul set de carti.

Spatiile rezidentiale si cele comerciale sunt ferite de hoti daca montati porti automate culisante

Ai o afacere sau vrei sa iti stii casa in siguranta cand esti plecat in concediu sau la munca? Te-ai saturat sa investesti in porti obisnuite si sa constati ca nu rezista prea mult? Alege portile automate de calitate, rezistente si simplu de utilizat si vei scapa de problema sigurantei pentru totdeauna. Folosite cu succes atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru accesul in societati comerciale, portile automate culisante sunt parte integranta a sistemelor de siguranta. Aceste porti automate nu se deosebesc prea mult de cele clasice, singura diferenta tinand de sistemul de actionare si inchidere. Automatizarea portilor se poate face cu ajutorul unor kituri de porti culisante. Kitul se potriveste in spatiile mici, ocupa loc putin, se foloseste usor. Energia electrica consumata de intreg sistemul de la porti automate va fi redusa cu mult datorita motoarelor de mici dimensiuni care actioneaza portile culisante, zgomotul facut la inchidere va fi redus si el. Portile automate cu

Planul unui reportaj de calitate

Reportajele sunt cu siguranta cele mai des intalnite genuri ale presei care pot implica si o sumedenie de stiri Sebes, iar acestea pentru a fi facute bine, trebuie sa includa un plan in prealabil, unul bine pus la punct, mai ales daca vorbim despre un reportaj de amploare. Planul de reportaj trebuie sa atinga urmatoarele puncte: sa iti ordoneze logic ideile, sa fie o proiectie a celui mai bun mod in care informatia jurnalistului poate sa ajunga la ascultator, sa distribuie unitar si logic informatia astfel incat ea sa fie receptata in mod optim de ascultator, sa includa toate punctele de vedere care vor trebui prezentate in reportaj, sa faca inventarul celor mai importante informatii pe care va trebui sa le contina reportajul. In plus atunci cand un jurnalist vrea sa faca un reportaj bun trebuie sa faca selectarea inserturilor sonore, daca vorbim despre reportajul de radio. Inserturile cuprind de regula: informatii esentiale; decizii; apeluri; acuzatii grave, dure; declaratii foart