Spatiile rezidentiale si cele comerciale sunt ferite de hoti daca montati porti automate culisante

Ai o afacere sau vrei sa iti stii casa in siguranta cand esti plecat in concediu sau la munca? Te-ai saturat sa investesti in porti obisnuite si sa constati ca nu rezista prea mult? Alege portile automate de calitate, rezistente si simplu de utilizat si vei scapa de problema sigurantei pentru totdeauna. Folosite cu succes atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru accesul in societati comerciale, portile automate culisante sunt parte integranta a sistemelor de siguranta.

Aceste porti automate nu se deosebesc prea mult de cele clasice, singura diferenta tinand de sistemul de actionare si inchidere. Automatizarea portilor se poate face cu ajutorul unor kituri de porti culisante. Kitul se potriveste in spatiile mici, ocupa loc putin, se foloseste usor. Energia electrica consumata de intreg sistemul de la porti automate va fi redusa cu mult datorita motoarelor de mici dimensiuni care actioneaza portile culisante, zgomotul facut la inchidere va fi redus si el. Portile automate culisante se intretin usor, sunt instalate rapid, sunt compacte, au greutate scazuta si componenete de calitate. Uzura in timp este redusa, gratie efectului fortei aplicate la 90 de grade, materialele folosite pentru partile care se misca si cele statice fiind special gandite pentru a minimiza uzarea instalatiei. Actionarea sistemelor se realizeaza prin statii instalate in interior sau prin telecomanda furnizata de firma care monteaza kitul pentru poarta culisanta, operarea e rapida, indiferent cat de grea e poarta. Inchiderea nu e manuala, exista solutii integrate de blocare a automatizarii si de eficientizare a utilizarii frecvente.

Pe de alta parte, aspectul exterior al locuintei va fi imbunatatit gratie stilurilor diferite in care vin aceste porti colisante. Costurile de achizitie sunt accesibile si depind de dimensiuni si greutate, montarea se face in cel mai scurt timp posibil, serviceul e asigurat pe toata perioada garantiei, reparatiile se realizeaza imediat ce defectul a fost comunicat.