Ia-ti doza zilnica de calciu dintr-o sursa naturala: Calciu organic

In organismul nostru exista o multitudine de vitamine si minerale care asigura buna functionare a organelor interne si a tuturor sistemelor din corpul uman. Un mineral intalnit mai ales in dinti si in oase, acolo unde se gaseste in combinatie cu siliciu, fosfor si magneziu organic, ceea ce confera oaselor duritate, elasticitate, rezistenta, iar dintilor stralucire si duritate. In afara de oase si dinti, mai avem calciu in rinichi, in alte organe, dar si in sange, acolo unde echilibreaza secretia hormonala, pentru a mentine bataile regulate ale inimii si pentru a permite coagularea sangelui. Nu vorbim evident de calciul din suplimentele alimentare, ci de un tip aparte de calciu, denumit Calciu organic, asimilat foarte usor si rapid de organism si util in vindecarea mai multor afectiuni comune.

In natura, calciul organic poate fi luat din algele calcaroase, aceasta substanta care se gaseste si in Calciu organic, 70 capsule stopand procesele de demineralizare a oaselor si contribuind la reechilibrarea hormonala. Calciul obtinut din algele calcaroase este asimilat si mai usor pentru ca exista si fosfor si magneziu, de unde si metabolizarea lui. De ce e calciul de sinteza mai slab decat calciul organic? Pentru ca, daca e sa vorbim despre osteoporoza, calciul sintetic nu are efect si nu poate stopa demineralizarea osoasa, la fel cum nu putem compara calciul organic din laptele de mama cu nici un fel de supliment alimentar bazat pe calciu de sinteza. Cum stim cand avem nevoie de Calciu organic, 70 capsule? Atunci cand suntem obositi din nimic, cand suntem irascibili si nu ne putem controla emotiile, cand avem insomnii si carcei si forta musculara scazuta este semn ca avem lipsa de calciu in organism. Calciul organic poate fi luat de sportivi, inainte de antrenamentele mai complexe, de copii sau adolescenti, conform prescriptiei medicului, de cei care sufera de osteoporoza, au avut fracturi sau operatii la nivelul sistemului osos, de obezitate, hipertensiune sau oboseala cronica si de femeile cu sindrom premenstrual.

Medicamentul 100% natural vine intr-o forma de prezentare inedita, in capsule tari de gelatina care se dizolva rapid sub actiunea sucurilor gastrice si acidului clorhidric, ceea ce determina o absorbtie rapida a substantei active din fiecare capsula ingerata. In capsulele de calciul organic exista doza zilnica recomandata de 180mg si 14mg de magneziu organic, adica exact combinatia necesara pentru asimilarea rapida a calciului in organism.