Tu ce rochie iti alegi?

Hollywood-ul a devenit foarte cunoscut datorita evenimentelor mondene. Vedetele calca anual covorul rosu, aranjate si pregatite intr-un mod cat mai inedit; uneori, evenimentele mondene au stabilite anumite teme vestimentare, dar nu in mod obligatoriu. In orice caz, starurile se lupta pentru a castiga titlul de originalitate; ele incep cautarea tinutei vestimentare cu mult timp inaintea evenimentului. Cele mai multe dintre ele isi fac, la comanda, rochii femei elegante.

Marii designeri au ocazia, prin munca lor, sa aduca un plus de stralucire si ravnesc dupa notoritate, pentru a castiga un nume in lumea modei. De asemenea, premiile Oscar se organizeaza in fiecare an in California. In cadrul acestui eveniment se decerneaza cateva dintre cele mai importante premii din industria filmului, dupa care majoritatea vedetelor tanjesc. Astfel, codul impune pentru sexul frumos rochii femei elegante, iar in cazul barbatilor, un costum la „patru ace”. Exista reviste de specialitate care, dupa un astfel de eveniment, comenteaza aparitia vedetelor si pun accent pe vestimentatia aleasa, dar sunt atenti si la detalii. Pe de alta parte, de mica orice fata viseaza la o nunta ca in povesti; probabil aceasta este cea mai importanta zi pentru a purta rochii femei elegante. Este un moment cu o semnificatie deosebita, mai important chiar decat decernarea unui premiu, intrucat amintirile de la nunta sunt unice. Este ziua in care ii spui da alesului tau.

Rochia de mireasa trebuie sa fie perfecta, asa cum ai visat-o si pe masura unei nunti de vis. Domnisoarele tale de onoare nu trebuie nici ele neglijate, pentru ca si ele fac parte din cartea de vizita a evenimentului; ele trebuie sa poarte rochii femei elegante, care sa se incadreze perfect in tema nuntii. Indiferent daca este vorba despre o nunta sau un alt eveniment, sa nu uitam niciodata ca doar o simpla rochie poate face o mare diferenta!