Skip to main content

Initierea unor consolidari case, o actiune mai inteligenta decat reconstructia

Numai cine nu sta la casa nu stie cat de greu este sa ai grija asa cum trebuie de locuinta si sa o intretii prin diverse mijloace. Pentru ca banii sunt mai putini decat inainte de 2008, cand a inceput criza financiara, oamenii se orienteaza catre cumpararea de case vechi pe care le refac dupa bunul plac si le transforma in functie de nevoile fiecarei familii. Demolarea caselor si inlocuirea lor cu unele noi nu sunt solutiile cele mai bune, asa ca se prefera consolidare casa cu echipe de specialisti si firme autorizate.

Varianta a doua este mai simpla si mai ieftina deoarece se refac doar acele zone din casa unde exista probleme grave, se pot redefini anumite tipuri de design, se poate aduce un suflu nou unei case care nu e chiar in cea mai buna stare. De retinut ca nu oricine poate executa lucrari de consolidare casa si asta pentru ca fiecare element din locuinta trebuie analizat si consolidat in functie de niste reguli pe care doar specialistii le cunosc. Specialistii in acest caz sunt arhitectii si inginerii structuristi care vor verifica structura cladirii si vor propune solutii pentru consolidari. Nicio lucrare de consolidare sau renovare nu se face insa fara un certificat de urbanism si autorizatie de construire, asa ca trebuie intocmita mai intai expertiza tehnica si proiectul de lucru cu detalierea executiei.

Daca ati obtinut toate actele si aveti si expertiza tehnica facuta echipa angajata poate sa se ocupe de consolidare casa. In mare, la consolidare se repara efectiv orice structura care este deteriorata si se refac finisajele interioare si exterioare pentru a fi asemanatoare cu cele originale. Durata lucrarilor de consolidare depinde de cat de afectata este cladirea de consolidat si cat de fine sunt detaliile de executie. La finalul lucrarilor de consolidare casa va fi numai buna de locuit iar costurile lucrarii nu le vor depasi pe cele ale construirii de la zero.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania.

Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa plat…

Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei car…

De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oj…