Skip to main content

Alegerea unor marturii botez magnetice, mai inspirata decat in cazul unora clasice

Traditia oferirii de marturii botez in cadrul petrecerii de dupa crestinarea micutului este un obicei pe care fiecare il interpreteaza in functie de buget si de tematica botezului. Marturiile de botez se ofera invitatilor in semn de multumire si de recunostinta pentru participarea la cel mai important moment din viata cuplului.

Nu exista o un tip unic de marturii botez care pot fi date, asa ca fiecare familie isi poate alege dintr-o multime de modele care exista pe piata. Printre cele mai interesante sunt cele magnetice, personalizate cu poza bebelusului. Sunt rezistente, pot fi puse pe frigider sau pe orice suprafata metalizata, pot sa fie pastrate ani la rand fara sa isi schimbe proprietatile. Alaturi de fotografie pe marturii botez poate exista si un text pe care familia micutului si-l poate alege sau poate cere consultanta firmelor de unde cumpara marturiile. Fotografiile trimise se prelucreaza, se integreaza intr-un design pe care il doresc proaspetii parinti, se adauga textul sau data nasterii micutului si marturia de botez este gata.

Pe de alta parte, marturiile magnetice pentru botez nu pot fi ratacite prin sertare si vor sta mereu la vedere, pentru a va aminti si peste ani de momentul unic de la petrecerea micutului. Colturile rotunjite le ofera o rezistenta mult mai mare decat o au cele din hartie, pretul este mai mic decat al marturiilor mai sofisticate din materiale de calitate superioara si cu folosirea unor fonturi inedite, prelucrari 3D etc. Marturiile magnetice pot fi puse sau agatate si in masina, se pot aseza in orice camera, nu neaparat doar pe frigider sau suprafata magnetica, pot sa fie puse alaturi de alte obiecte si pot infrumuseta un birou intr-o maniera unica.

Comandarea lor se face foarte simplu de cand au aparut magazinele online cu marturii, se ofera consultanta personalizata si fiecare model se poate personaliza la cerere in functie de viziunea fiecarui cuplu.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania.

Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa plat…

Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei car…

De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oj…