Alegerea unor marturii botez magnetice, mai inspirata decat in cazul unora clasice

Traditia oferirii de marturii botez in cadrul petrecerii de dupa crestinarea micutului este un obicei pe care fiecare il interpreteaza in functie de buget si de tematica botezului. Marturiile de botez se ofera invitatilor in semn de multumire si de recunostinta pentru participarea la cel mai important moment din viata cuplului.

Nu exista o un tip unic de marturii botez care pot fi date, asa ca fiecare familie isi poate alege dintr-o multime de modele care exista pe piata. Printre cele mai interesante sunt cele magnetice, personalizate cu poza bebelusului. Sunt rezistente, pot fi puse pe frigider sau pe orice suprafata metalizata, pot sa fie pastrate ani la rand fara sa isi schimbe proprietatile. Alaturi de fotografie pe marturii botez poate exista si un text pe care familia micutului si-l poate alege sau poate cere consultanta firmelor de unde cumpara marturiile. Fotografiile trimise se prelucreaza, se integreaza intr-un design pe care il doresc proaspetii parinti, se adauga textul sau data nasterii micutului si marturia de botez este gata.

Pe de alta parte, marturiile magnetice pentru botez nu pot fi ratacite prin sertare si vor sta mereu la vedere, pentru a va aminti si peste ani de momentul unic de la petrecerea micutului. Colturile rotunjite le ofera o rezistenta mult mai mare decat o au cele din hartie, pretul este mai mic decat al marturiilor mai sofisticate din materiale de calitate superioara si cu folosirea unor fonturi inedite, prelucrari 3D etc. Marturiile magnetice pot fi puse sau agatate si in masina, se pot aseza in orice camera, nu neaparat doar pe frigider sau suprafata magnetica, pot sa fie puse alaturi de alte obiecte si pot infrumuseta un birou intr-o maniera unica.

Comandarea lor se face foarte simplu de cand au aparut magazinele online cu marturii, se ofera consultanta personalizata si fiecare model se poate personaliza la cerere in functie de viziunea fiecarui cuplu.