Totul despre masina de cusut Brother Innov-Is 20, ideala pentru amatori si croitori profesionisti

Croitoria este o meserie frumoasa, care implica folosirea la maximum a imaginatiei si foarte multa indemanare si rabdare. A fi croitor inseamna sa stii exact cum sa lucrezi cu o masina de cusut, cum sa evaluezi corect niste proportii ale corpului omenesc si sa stii exact ce tip de cusaturi ar avantaja anumite linii ale viitoarei imbracaminti comandata de client. Cu masina de cusut profesionala Brother Innov-Is 20 puteti sa va puneti in practica cele mai bune idei si sa executati o gama larga de cusaturi pentru a obtine cele mai moderne si mai elegante tinute.

Va ajuta selectarea programelor cu ajutorul unui buton tip jog dial, care va permite sa cautati ce program de coasere doriti si sa il aplicati imediat pe materialul de prelucrat. Masina de cusut este dotata si cu un ecran LCD iluminat prin intermediul caruia puteti sa alegeti pasul si latimea cusaturii pe care o aveti de efectuat, poate executa 40 de tipuri de cusaturi si cinci tipuri de butoniere. Ata in ac se introduce automat gratie unui sistem special gandit pentru cei cu probleme de vedere sau pentru cei care nu vor sa piarda timp cu aceasta operatiune. Modelul Brother Innov-Is 20 are si suveica orizontala, regasita si la masinile de cusut industriale, viteza de coasere este reglata electronic, se poate coase inainte si inapoi in acelasi timp, iar acum din cusatura se ridica automat gratie butonului special.

Transportorul in sapte puncte, cele 26 de accesorii si sasiul robust care mentine stabilitatea si orizontalitatea masinii in timpul exploatarii dau un plus de siguranta in utilizarea masinii de cusut Brother Innov-Is 20. Pe langa toate acestea, la modelul amintit mai intalnim si brat liber pentru coasere tubulara/circulara, ceea ce il face foarte bun si pentru firmele mici de confectii sau atelierele de croitorie-sa nu uitam nici de cele 60 de operatiuni de coasere, 19 cusaturi utilitare si 21 de cusaturi ornamentale.