Skip to main content

Totul despre masina de cusut Brother Innov-Is 20, ideala pentru amatori si croitori profesionisti

Croitoria este o meserie frumoasa, care implica folosirea la maximum a imaginatiei si foarte multa indemanare si rabdare. A fi croitor inseamna sa stii exact cum sa lucrezi cu o masina de cusut, cum sa evaluezi corect niste proportii ale corpului omenesc si sa stii exact ce tip de cusaturi ar avantaja anumite linii ale viitoarei imbracaminti comandata de client. Cu masina de cusut profesionala Brother Innov-Is 20 puteti sa va puneti in practica cele mai bune idei si sa executati o gama larga de cusaturi pentru a obtine cele mai moderne si mai elegante tinute.

Va ajuta selectarea programelor cu ajutorul unui buton tip jog dial, care va permite sa cautati ce program de coasere doriti si sa il aplicati imediat pe materialul de prelucrat. Masina de cusut este dotata si cu un ecran LCD iluminat prin intermediul caruia puteti sa alegeti pasul si latimea cusaturii pe care o aveti de efectuat, poate executa 40 de tipuri de cusaturi si cinci tipuri de butoniere. Ata in ac se introduce automat gratie unui sistem special gandit pentru cei cu probleme de vedere sau pentru cei care nu vor sa piarda timp cu aceasta operatiune. Modelul Brother Innov-Is 20 are si suveica orizontala, regasita si la masinile de cusut industriale, viteza de coasere este reglata electronic, se poate coase inainte si inapoi in acelasi timp, iar acum din cusatura se ridica automat gratie butonului special.

Transportorul in sapte puncte, cele 26 de accesorii si sasiul robust care mentine stabilitatea si orizontalitatea masinii in timpul exploatarii dau un plus de siguranta in utilizarea masinii de cusut Brother Innov-Is 20. Pe langa toate acestea, la modelul amintit mai intalnim si brat liber pentru coasere tubulara/circulara, ceea ce il face foarte bun si pentru firmele mici de confectii sau atelierele de croitorie-sa nu uitam nici de cele 60 de operatiuni de coasere, 19 cusaturi utilitare si 21 de cusaturi ornamentale.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania.

Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa plat…

Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei car…

De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oj…