Hard disk extern ADATA HD710 rezistent la socuri si la apa

In ziua de astazi, stocarea este cea mai importanta caracteristica a oricarui calculator. Degeaba exista RAM si procesor puternic daca nu ai si capacitate de stocare mare. Practic, e ca si cum ai vrea sa te muti de la casa la o garsoniera. Garsoniera e frumoasa, aratoasa, are tot ce-i trebuie, dar n-ai unde pune mai nimic din ce iei de la casa, nici mobila, nici electronice, nici lucruri personale.

Solutia pe care au gasit-o producatorii de hardware pentru PC-uri pentru spatiu de stocare in plus este hard disk-ul extern, un dispozitiv performant care se ataseaza la un port USB si se transforma intr-un mediu de stocare asemanator celui instalat in calculator. Capacitatile de stocare sunt mai mari in cazul unor astfel de hard disk-uri, se pot instala pe ele si sisteme de operare, se pot purta oriunde, sunt rezistente si au si sisteme puternice de criptare a informatiei pentru a nu te trezi cu virusi din alte calculatoare. Hard disk extern ADATA HD710 este un tip de hard disk extern fiabil, usor de utilizat, creat special pentru a rezista la socuri si la lucrul in mediu umed.

Gandit pentru oamenii activi, hard disk-ul poate sa fie aruncat de la inaltime, sa cada pe ciment, beton, sa fie scufundat in apa pana la 1 metru vreme de 30 de minute. Dupa toate aceste socuri, el va merge fara probleme, randamentul fiind maxim. Capacitatea sa de stocare este de 2TB, se pot stoca sute de filme, ore bune de melodii mp3, poze in orice format. Merge cuplat la orice sistem care ruleaza Windows, Mac, Linux, viteza de functionare a hard disk-ului este de 5400 rpm, consumul de energie fiind redus. Datele se transfera via USB 3.0 Super Speed, dar se pot transfera si prin intermediul unui cablu USB cuplat la un USB 2.0-in acest caz vitezele de transfer scad.

Hard disk extern ADATA HD710 se alimenteaza doar de la portul USB, se poate conecta si la TV, tableta, orice dispozitiv modern, player etc. Versatilitatea sa ii permite sa fie conectat si la un router wireless din reteaua de acasa, pentru a putea fi accesat de mai multe dispozitive in acelasi timp. Revenind la rezistenta sa mare, aceasta este data si de finisajul de carbon si de forma sa compacta. Asadar, daca va doriti un hard disk extern pe care sa-l luati oriunde cu dvs. fara sa va fie teama ca il veti deteriora, acest model este pentru dvs.