Ce sandale de dama purtam in 2015

Vara a venit pentru noi toti cu multe bucurii insa in special pentru doamne, care nu mai sunt obligate sa poarte haine groase, sa isi acopere coprul si sa se simta incomod in blugi sau cu bocanci ori cizme in picioare. Nu zice nimeni ca acestea nu sunt frumoase sau nu sunt feminine, insa din pacate, de cele mai multe ori, ele nu ne avantajeaza si nu ne pun in valoare intreaga frumusete a picioarelor si a restului corpului.

Iar daca tot a venit vara, trebuie sa ne achizitionam noi incaltari, sa ne mobilizam sa dam buzna in magazine si sa ne reinoim garderoba, in functie de bugetul cat si preferintele pe care le avem. Vara, la mare cautare sunt de regula sandale dama, mai ales pentru ca ele sunt comode, se tin de picior si ne permit lejeritatea mersului, nu le pierdem si pot fi gasite intr-o gama larga de culori sid e modele. La inceput de sezon insa, norocoase sunt femeile care au un buget mai mare pentru noile achizitii, deoarece site-urile de specialitate vin cu reduceri in forta, cu produse noi si cu stocuri incarcate cu tot felul de modele. ce nu se mai poarta in materie de sandale dama si trebuie tinut minte, in vara lui 2015, ca sa nu faceti gafe prea mari, face referire la sandalele romane, exagerat de inalte, care chiar daca au ramas cumva in istorie, ele trebuie eliminate din garderoba personala si nici sandalele cu ate, firicele si snurulete.

Acum la moda sunt sandalele feminine, cu imprimeuri florale care sa dezgoleasca piciorul intr-o maniera rafinata si nu vulgara. Se pot incerca combinatiile de culori tari - precum roz cu albastru, dar si combinatiile de culori proaspete, precum alb cu rosu sau verde cu galben. Evitati in acelasi timp sandalele care acopera prea mult piciorul pentru ca vor da un aspect exagerat de solid piciorului.