Skip to main content

Telefonul Utok Fury iti face viata mai usoara si mai frumoasa

Ai nevoie de un telefon de ultima de generatie pe care sa-l poti folosi oriunde si alaturi de care sa iti petreci cele mai minunate momente din viata ascultand muzica sau facand fotografii in natura? Smartphone Utok Fury se remarca printr-un procesor Octa Core 1.7 Ghz, avand o memorie RAM mai mult decat buna, de pana la 2GB, suficienta pentru ca toate programele si aplicatiile care sunt instalate pe telefonul Utok Fury sa mearga fara nici un lag sau vreun delay.

Fotografiile sau clipurile video si filmuletele facute vor fi stocate fara probleme in memoria flash de 16GB, cu extensie pana la 32GB cu un card microSD. Avantajul Smartphone Utok Fury este ca are si un ecran IPS OGS 5inch, HD, rezolutie mare si redare impecabila a tuturor aplicatiilor sau filmelor si fotografiilor, unghiurile de vizualizare sunt extraordinare, toate atingerile ecranului avand un raspuns imediat din partea sistemului. Camera foto-video de 13 MP va va ajuta sa suprindeti cele mai frumoase evenimente din viata dvs. si a familie fara pic de efort, dispozitivul mobil filmand si fotografiind cu cea mai mare fidelitate posibila. Castile incluse in pachet si calitatea sunetului Smartphone Utok Fury desavarsesc experienta multimedia si permit utilizatorilor sa experimenteze cea mai buna muzica la cea mai buna calitate audio existenta la ora actuala.

Sistemul de operare e un Android 4.4 care poate fi updatat oricand, se pot instala cele mai interesante si mai noi aplicatii din magazinul online Google, se misca foarte rapid si nu permite instalarea unor erori care pot ingreuna miscarea aplicatiilor preinstalate. Garantia oferita e de 24 de luni, insa Utok ofera si extragarantie de 5 ani, incepand cu expirarea garantiei de baza.

Pentru a putea benefica de extragarantie e suficient sa completati datele cerute in aplicatia preinstalata pe telefon si puteti avea inca cinci ani fara griji, telefonul fiind schimbat sau reparat oricand in aceste doua perioade fara nici un cost din partea dvs.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania.

Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa plat…

Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei car…

De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oj…