Telefonul Utok Fury iti face viata mai usoara si mai frumoasa

Ai nevoie de un telefon de ultima de generatie pe care sa-l poti folosi oriunde si alaturi de care sa iti petreci cele mai minunate momente din viata ascultand muzica sau facand fotografii in natura? Smartphone Utok Fury se remarca printr-un procesor Octa Core 1.7 Ghz, avand o memorie RAM mai mult decat buna, de pana la 2GB, suficienta pentru ca toate programele si aplicatiile care sunt instalate pe telefonul Utok Fury sa mearga fara nici un lag sau vreun delay.

Fotografiile sau clipurile video si filmuletele facute vor fi stocate fara probleme in memoria flash de 16GB, cu extensie pana la 32GB cu un card microSD. Avantajul Smartphone Utok Fury este ca are si un ecran IPS OGS 5inch, HD, rezolutie mare si redare impecabila a tuturor aplicatiilor sau filmelor si fotografiilor, unghiurile de vizualizare sunt extraordinare, toate atingerile ecranului avand un raspuns imediat din partea sistemului. Camera foto-video de 13 MP va va ajuta sa suprindeti cele mai frumoase evenimente din viata dvs. si a familie fara pic de efort, dispozitivul mobil filmand si fotografiind cu cea mai mare fidelitate posibila. Castile incluse in pachet si calitatea sunetului Smartphone Utok Fury desavarsesc experienta multimedia si permit utilizatorilor sa experimenteze cea mai buna muzica la cea mai buna calitate audio existenta la ora actuala.

Sistemul de operare e un Android 4.4 care poate fi updatat oricand, se pot instala cele mai interesante si mai noi aplicatii din magazinul online Google, se misca foarte rapid si nu permite instalarea unor erori care pot ingreuna miscarea aplicatiilor preinstalate. Garantia oferita e de 24 de luni, insa Utok ofera si extragarantie de 5 ani, incepand cu expirarea garantiei de baza.

Pentru a putea benefica de extragarantie e suficient sa completati datele cerute in aplicatia preinstalata pe telefon si puteti avea inca cinci ani fara griji, telefonul fiind schimbat sau reparat oricand in aceste doua perioade fara nici un cost din partea dvs.