Skip to main content

Sfaturi in alegerea unui aranjament floral pentru nunta

Nu exista decizii gresite cand vine vorba despre alegerea aranjamentului floral pentru nunta. Nunta reprezintă un eveniment personal, asa ca este normal sa primeze propriile preferinte. Unele mirese stiu sigur ce vor, iar gusturile sunt variate: de la aranjament de nunta cu trandafiri rosii, pana la frezii albe si numeroase combinatii.

Daca nu ai nicio idee despre ce flori vrei la nunta, incepe prin a verifica diferite surse pentru a-ti forma o idee despre ce iti place. Rasfoieste reviste pentru mirese, carti sau cataloage de gradinarit care se concentreaza pe flori. Poti chiar sa iei in considerare un tur la gradina botanica sau la florariile mai mari, pentru a vedea cum arata respectivele aranjamente in realitate. Inainte de a te entuziasma foarte tare, calculeaza daca te incadrezi in buget. Cand discuti cu floralul, spune-i o suma aproximativa si incepe negocierea de-acolo. O sugestie ar fi sa ai o lista cu flori pe care le vrei neaparat si inca o lista cu flori pe care ti le-ai dori, astfel incat daca nu ai suficient buget sa stii la ce poti renunta.

Un alt truc este sa folosesti flori scumpe doar unde este necesar, de exemplu pentru buchetul miresei. Culorile sunt importante in alegerea florilor. Selectate in concordanta cu sezonabilitatea, vor permite un impact mai mare la un pret mai mic, intrucat florile de sezon costa intotdeauna mai putin. Culorile aranjamentelor trebuie sa complementeze rochia de mireasa, tema nuntii, etc Buchetul miresei este cel mai intim aranjament floral pentru nunta si daca ai buget limitat este bine sa incepi cu acesta. Buchetul miresei trebuie sa fie cel mai spectaculos dintre toate buchetele petrecerii de nunta. De obicei, albul este cel mai popular pentru buchet de nunta, dar in zilele noastre sunt folosite o diversitate de culori de la pasteluri calde cum este rozul pana la culori vibrante si bogate precum fucsia, burgundi sau violet. Cele mai multe buchete contin trandafiri rosii in diverse combinatii. Pana la urma, decizia depinde de stilul rochiei, inaltimea miresei si tema de nunta. Este important sa nu finalizezi buchetul inainte de a-ti alege rochia, fiindca cele doua trebuie sa se potriveasca perfect si de regula, cu cat rochia este mai voluminoasa cu atat buchetul este mai mare.

Chiar daca nevoia pentru flori a mirelui si a cavalerilor de onoare este mai putin spectaculoasa, este la fel de importanta. Pentru mire, alege o butoniera diferita de a cavalerilor, eventual o floare care se regaseste in buchetul miresei. Cele mai populare flori folosite ca butoniere sunt trandafirii, garoafele, orhideele si diferite tipuri de liliac.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania. Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa pla...

Ben Howard - Time Is Dancing

Cornuletele cu bomboane

Cornuletele cu bomboane de origine sud-americana care indulceste petrecaretii la diferite festivaluri au fost inventate in China. La inceput acestea erau facute in forma de taur si erau folosite in special la petrecerile de Anul Nou, pentru prosperitate in anul ce va urma. Cu mult timp dupa aceea, conceptul a fost preluat de spanioli si de italieni. Jocurile de carti, celebre in toata lumea, sunt de origine asiatica. In sec al IX lea,un membru al dinastiei Tang poseda primul set de carti.