Skip to main content

Motorul de cautare si functionarea lui, cheia intelegerii adevaratei optimizari SEO

Pentru a intelege cum se face o optimizare SEO trebuie mai intai sa cunoasteti foarte bine ce face un motor de cautare si cat de important este el pentru website-uri. Motoarele de cautare afiseaza continuturi cat mai apropiate de cautarile efectuate si ierarhizeaza paginile si link-urile in functie de referintele pe care utilizatorii vor sa le gaseasca. De obicei, motoarele de cautare afiseaza rezultatele in functie de tipul continutului, tema, text de pe Home Page, ce fel sunt titlurile si daca corespund criteriilor oferite ca input.

Apoi conteaza mult performanta, cum se misca site-ul, timpii de download si upload, autoritatea, adica daca exista backlinking de calitate, daca sunt citari ale site-ului, dar si experienta utilizatorului, cat de bine se poate descurca un user care acceseaza pentru prima data website-ul, ce fel e bounce rate-ul. Ca sa ajungeti insa la performanta de a fi cat mai sus in rezultatele afisate de motoarele de cautare trebuie sa lucrati mult la optimizare – cateva exemple de tactici foarte utile pentru a incepe optimizarea sunt prezentate si pe http://dexterseo.ro/optimizare-seo-8-tactici-esentiale-pentru-un-website-nou -, dar, in acelasi timp, sa evitati si anumite lucruri pe care motorul de cautare nu le agreaza. In primul rand, promovarea si optimizarea trebuie sa fie naturala, sa nu se faca fortat. Cuvintele cheie trebuie dozate astfel incat sa fie sub 1% din totalul paginii afisate, nu trebuie aglomerate articolele cu cuvinte cheie, link-urile nu trebuie cumparate pentru backlinking in masa, iar navigarea trebuie sa fie gandita pentru ca orice utilizator sa se descurce rapid si sa ajunga imediat la informatia care ii este neceara.

Prea multe ferestre pop-up cu reclame si o structura a site-ului foarte incurcata pot sa alunge utilizatorii si sa atraga penalizari din partea Google. Important e si bounce rate-ul, care trebuie cunoscut si nu trebuie obtinut prin promovare automata in directoare de slaba calitate.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania. Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa pla...

Ben Howard - Time Is Dancing

Cornuletele cu bomboane

Cornuletele cu bomboane de origine sud-americana care indulceste petrecaretii la diferite festivaluri au fost inventate in China. La inceput acestea erau facute in forma de taur si erau folosite in special la petrecerile de Anul Nou, pentru prosperitate in anul ce va urma. Cu mult timp dupa aceea, conceptul a fost preluat de spanioli si de italieni. Jocurile de carti, celebre in toata lumea, sunt de origine asiatica. In sec al IX lea,un membru al dinastiei Tang poseda primul set de carti.