Muzica buna si antren, stiri obiective doar pe frecvente radio Alba Iulia

Fiecare tara si fiecare zona din tara are propriile radiouri care transmit live, non-stop, cele mai recente evenimente in desfasurare si cea mai noua muzica, special aleasa pentru ascultatorii fideli. Radiourile locale si regionale au inceput sa castige teren in fata radiourilor nationale, nu atat pentru ca sunt localizate, ci pentru ca informatiile si muzica transmisa se apropie mai mult de specificul zonei respective.

Asa se intampla si cu Radio Unirea, un radio tanar din Alba Iulia care a reusit sa devina lider de piata in acea zona gratie grilei diversificate si unei echipe de realizatori profesionisti, gata la orice ora sa ofere doar informatii si muzica atent selectionate. Pe frecvente radio Alba Iulia puteti asculta buletine si jurnale de stiri din ora in ora, cu cele mai proaspete informatii si stiri din tot judetul, emisiuni matinale cu informatii utile, horoscop, meteo, reportaje inedite si interesante. In plus, muzica buna, din toate genurile muzicale, va va insoti intreaga zi si va va ajuta sa depasiti cele mai grele si mai dificile sarcini pe care le puteti avea la locul de munca. De asemenea, frecvente radio Alba Iulia gazduiesc si emisiuni de talk-show despre cele mai fierbinti subiecte care privesc direct comunitatea, unde invitati sunt personalitati cu raspundere din judet si factori de decizie de a caror cuvant depinde bunul mers al lucrurilor in tot judetul. Ascultatorii pot sa intre in direct cu invitatii si sa puna intrebari fie in direct, prin telefon, fie online, pe conturile initiate pe retelele de socializare.

Nu sunt uitate nici dedicatiile muzicale si muzica populara, foarte indragita in toate zonele tarii, emisiunile de folclor continand si informatii interesante despre interpreti de muzica populara cunoscuti la nivel national si local. Hiturile din toate timpurile, mai ales cele vechi, si muzica internationala de calitate si cea nationala vor incanta urechile ascultatorilor frecvente radio Alba Iulia si ii vor face sa se simta in largul lor indiferent unde se afla. In weekend sunt realizate retrospective ale saptamanii cu cele mai bune si mai noi informatii de la nivel local si judetean, aducandu-se in atentia ascultatorilor si cele mai diverse posibilitati de petrecere a timpului liber.