Vrei sa renovezi casa si nu stii la cine sa apelezi?

Fie ca v-ati mutat in casa noua si vreti sa finisati sau sa personalizati anumite parti, fie ca vreti sa faceti reparatii la o casa mai veche si sa-i adaugati dotari noi, renovarea este o operatiune la care multi nu se incumeta. De obicei, cei cai multi aleg sa renoveze pe rand camerele, in functie de timp si buget, care poate fi mai mare cu pana la 15% fata de cel prevazut pentru renovari.

Pentru o renovare casa ca la carte nu trebuie sa se faca rabat de la calitatea materialelor folosite si nici sa evitati sfatul sau implicarea unor profesionisti in domeniu. Finisajele interioare sunt cele mai importante in economia renovarii unei case, sa ca se recomanda angajarea unei echipe de profesionisti pentru finalizarea lucrarilor. Obisnuiti deja cu Internetul, clientii cauta firmele sau particularii prin diverse directoare care de cele mai multe ori lasa de dorit. Portalul online http://www.deviz-gratuit.com/ va pune la dispozitie o baza de date bine pusa la punct cu peste 250 de firme care de abia asteapta sa va ajute la renovare casa. Nu veti pierde timp inutil cu negociatul cu n firme, nu veti plati comisioane – totul este gratuit – si veti avea siguranta calitatii lucrarilor efectuate – firmele inscrise pe site sunt verificate si sunt serioase. Din categoria renovari, firmele inscrise pe site pot varui, zugravi, monta tapet, pune gresie sau faianta si chiar pereti despartitori.

Ca sa bateti palma pentru inceperea lucrarilor de renovare casa va trebui sa completati un formular cu descrierea proiectului dvs. si tipul de locuinta si suprafata. Cererea dvs. va fi apoi analizata de specialistii platformei online si veti primi maxim cinci oferte pe care le puteti compara si alege pe cea mai buna. Toate ofertele sunt din zona dvs., firmele ofera servicii de calitate la preturi adaptate buzunarului clientilor, iar contactarea dvs. se va face pe e-mail si telefonic. Este important de stiut ca nu exista comisioane ascunse, cererea completata de client nu presupune si incheierea unui contract cu vreun prestator de servicii.