De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oja semipermanenta este o solutie care in general dureaza doua sau chiar trei saptamani, in functie de produsul pentru care se opteaza si de experienta celei care il aplica. Acest tip de mancihiura reprezinta o solutie extrem de apreciata de catre femeile ocupate, grabite, care in general nu au foarte mult de pierdut prin saloane de cosmetica si care incearca sa eficientizeze cat mai mult procesele de infrumusetare, dar si de catre femeile pentru care treburile in gospodarie sunt nelipsite, dar care in acelasi timp adora sa aiba maini ingrijite.

Cat despre timpul care va trebui alocat manichiurii si aplicarii ojei semipermanente acesta va fi undeva in jurul a 45 de minute, deci nu cu mult mai mult decat o manichiura obisnuita. Daca avantajele legate de aspect nu mai necesita nicio precizare, este foarte important sa spunem si ca oja semipermanenta are avantaje si pentru starea unghiilor. Solutiile care se aplica in primii pasi ai manichiurii au grija de unghiile fragile, casante sau care se efoliaza. Cateva sfaturi legate de aplicarea si avantajele ojei semipermanente, dar si un magazin online de produse destinate acestui tip de manichiura gasiti la http://www.gelurideunghii.ro/.