Workshopul NLP inConstienti in Actiune te ajuta sa-ti creezi viitorul dorit

Pe timp de criza, o limba straina sau o abilitate detinuta si exploatata la maximum pot face diferenta intre un loc de munca bine platit si unul slab platit. In urma unui interviu de angajare ratat, incepi sa te intrebi de ce colegul din sala de asteptare a luat interviul cu brio, de ce nu ai reusit sa iti indeplinesti obiectivul, de ce te-ai blocat in fata angajatorului. Starea emotionala si experientele din trecut sunt doua cauze la care poate duce cautarea raspunsurilor.

Numai prin participarea la Workshop NLP inConstienti in Actiune (http://www.nlpdiscovery.ro/workshop-inconstienti-in-actiune/) vei putea sa te familiarizezi cu tehnici consacrate de NLP, hipnoza si Time Line Therapy iar obiectivele pe care ti le pui vor fi mai aproape de realitate si mai usor de indeplinit pe termen scurt. De ce este asa de important acest Workshop NLP inConstienti in Actiune? In primul rand pentru ca tinteste exact cea mai frecventa cauza a esecului in plan personal: emotia negativa (de exemplu, furia sau tristetea si vinovatia), care, conform unor studii recente, se afla printre factorii determinanti ai esecului interviului de angajare. De aici si blocajele perpetue, gandirea negativa si auto-sabotare, probleme pe care Workshop NLP inConstienti in Actiune le poate rezolva rapid. In al doilea rand, in cadrul Workshop NLP inConstienti in Actiune vei invata cum sa refaci relatiile care nu au mers bine in trecut, cum sa te simti din nou plin de energie si nu in ultimul rand cum sa atingi si sa iti fixezi obiective SMART.

Asadar, daca te regasesti in randurile de mai sus si te confrunti cu astfel de obstacole de comunicare evenimentul Workshop NLP inConstienti in Actiune este pentru tine. Locurile de desfasurare sunt: Bucuresti (6-7 septembrie 2014) si Timisoara (27-28 septembrie 2014). Pot participa maxim 20 de persoane, asa ca ar fi cazul sa te grabesti daca esti interesat.