Plasele magnetice de tantari – revolutia atat de asteptata

Cei care locuiesc la curte au avut dintotdeauna o mare problema - aceea a mustelor si tantarilor, dar si a altor insecte. Daca in zone urbane autoritatile locale obisnuiesc din timp in timp sa pulverizeze solutii impotriva insectelor care sa ii protejeze pe locuitorii zonelor respective, in zonele rurale, lupta impotriva insectelor este greu de dus si adesea imposibil de castigat. Si atunci solutia fara de care nu se poate imagina o viata linistita la curte vara sunt plasele pentru insecte si toxicele spray-uri.

Daca eficienta plaselor obisnuite de tantari  - montabile la usile si geamurile din termopan si care vin in oferta odata cu montarea geamurilor sau pot fi solicitate ulterior – s-a dovedit a nu fi la cote satisfacatoare, dat fiind ca adesea plasele simple se strica, se gauresc sau insectele reusesc sa le strapunga, o inovatie in domeniu poate acum salva traiul linistit la curte. Nou lansatele plase magnetice tantari va pot lasa sa va bucurati de aerul racoritor de seara sau de mirosurile placute ale florilor sau pot lasa ziua razele soarelui sa patrunda in casa fara sa fie insotite si de roiuri intregi de muste sau albine. Testate cu rezultate favorabile de multi dintre cei aflati in situatia disperata de a nu mai sti cum sa se apere de invazia insectelor, plasele magnetice se comercializeaza sub denumirea Magic Mesh, si sunt de fapt doua perdele cu dimensiuni de 1,90 m inaltime si 50 cm latime, care au de-a lungul lor 16 magneti, care le fac sa stea in permanenta lipite. Plasele magnetice sunt ideale pentru usile de la intrare in casa, pentru usile de la terase, pentru foisoare inchise, iar avantajul lor principal este ca se pot deschide foarte usor chiar si atunci cand trecem prin ele cu mainile ocupate si se inchid imediat dupa tecerea printre ele.

Sunt ideale si atunci cand exista animale de companie in curte, care se plimba din curte in casa, lasand usile deschise in urma lor. Cu plasa Magic Mesh, pe care o puteti comanda foarte simplu la http://www.e-top-online.ro, toate inconvenientele legate de insecte vor fi uitate, iar viata la curte va putea fi idilica.