Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei care au toaleta la subsol, dar si pentru dusuri sau pentru chiuvete, iar in cazul in care rezervorul pompei se umple, acesta poate sa fie golit foarte repede si apoi utilizat din nou. Pompa cu tocator poate sa urce practic apa folosita chiar si cativa metri buni pe plan vertical pentru ca aceasta sa fi nu fie o problema pentru canal, iar apoi o poate refula in plan orizontal pentru alti cativa metri. La o astfel de pompa poate sa fie conectata chiar si o masina de spalat haine pentru a marunti mizeria rezultata.

Pompa cu tocator nu este foarte scumpa, si sunt cateva modele prezente pe piata care au costuri relativ mici si rezultate excelente pentru cei care au o baie situata la subsol, insa si pentru cei care au o baie situata pe nivel normal.