Pastravaria Albota - un loc desprins din rai

Pastravaria Albota este cu siguranta un loc desprins din rai, iar pentru cei care doresc sa petreaca acolo, fie si numai un weekend frumos alaturi de cei dragi sau mai multe zile, activitatile pe care le pot realiza si frumusetea naturii din jur, va merita orice efort financiar, avand in vedere ca preturile nu sunt atat de mici, insa nici exagerat de mari.

Pensiunea Albota cat si Pastravaria Albota, fac parte dintr-un complex turistic, care permite vizitatorilor o relaxare totala insa si o reincarcare cu energie, care de multe ori ne lipseste si nu o putem accesa in oras, chiar daca stam relaxati, fara sa facem nimic. Peisajul oferit de Pastravaria Albota este unul de basm, avand in vedere ca intregul complex este la poalele muntilor Fagarasi, un lant muntos intins, masiv, impunator si extraordinar de frumos, care nu numai ca ofera o priveliste unica, idilica, insa ne umple si de sanatate. Complexul este perfect pentru pasionatii de sporturi extreme, dar si pentru pasionatii de sporturi mai armonioase precum pescuitul, care nu numai ca relaxeaza insa poate oferi si o masa buna. Pescuitul insa se poate face atat  in lacurile special amenajate insa si direct din rau, dupa cum doriti iar pentru cei care sunt dorinici de miscare, atv-urile le stau la dispozitie, cat si trasurile pentru plimbari prin munti, caii sau bicicletele.

Desigur ca, la Pastravaria Albota se pot face mult mai multe, iar in cazul in care doriti sa aveti parte si de o seara mai populara sau traditionala atunci puteti sa anuntati conducerea care cu drag va oferi muzica, masa si distractie pe masura. Iar in cazul in care nu stiti cum sa ajungeti acolo mergeti pana in Sibiu si apoi urmati drumul catre localitatea Arpasu de Sus, de unde va fi destul de simplu sa gasiti complexul turistic Albota.