Skip to main content

Pastravaria Albota - un loc desprins din rai

Pastravaria Albota este cu siguranta un loc desprins din rai, iar pentru cei care doresc sa petreaca acolo, fie si numai un weekend frumos alaturi de cei dragi sau mai multe zile, activitatile pe care le pot realiza si frumusetea naturii din jur, va merita orice efort financiar, avand in vedere ca preturile nu sunt atat de mici, insa nici exagerat de mari.

Pensiunea Albota cat si Pastravaria Albota, fac parte dintr-un complex turistic, care permite vizitatorilor o relaxare totala insa si o reincarcare cu energie, care de multe ori ne lipseste si nu o putem accesa in oras, chiar daca stam relaxati, fara sa facem nimic. Peisajul oferit de Pastravaria Albota este unul de basm, avand in vedere ca intregul complex este la poalele muntilor Fagarasi, un lant muntos intins, masiv, impunator si extraordinar de frumos, care nu numai ca ofera o priveliste unica, idilica, insa ne umple si de sanatate. Complexul este perfect pentru pasionatii de sporturi extreme, dar si pentru pasionatii de sporturi mai armonioase precum pescuitul, care nu numai ca relaxeaza insa poate oferi si o masa buna. Pescuitul insa se poate face atat  in lacurile special amenajate insa si direct din rau, dupa cum doriti iar pentru cei care sunt dorinici de miscare, atv-urile le stau la dispozitie, cat si trasurile pentru plimbari prin munti, caii sau bicicletele.

Desigur ca, la Pastravaria Albota se pot face mult mai multe, iar in cazul in care doriti sa aveti parte si de o seara mai populara sau traditionala atunci puteti sa anuntati conducerea care cu drag va oferi muzica, masa si distractie pe masura. Iar in cazul in care nu stiti cum sa ajungeti acolo mergeti pana in Sibiu si apoi urmati drumul catre localitatea Arpasu de Sus, de unde va fi destul de simplu sa gasiti complexul turistic Albota.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania.

Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa plat…

Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei car…

De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oj…