Skip to main content

Idei de design interior care te ajuta sa fii in pas cu moda

Te pregatesti de renovarea locuintei si vrei sa stii care sunt tendintele anului 2014? Noi te sprijinim cu idei si trucuri care te vor ajuta sa obtii un design interior adaptat cerintelor anului in curs.

1. Mizeaza pe culoare

Daca pana acum se utilizau piesele de mobilier in clasicele nuante de alb si bej, in anul 2014 este timpul sa aduci un plus de culoare locuintei tale. Nici albul peretilor nu mai este la moda in 2014; acesta este inlocuit de tapetul viu colorat si vesel. Culorile vedeta ale anului 2014 sunt orhideea radianta, rozul purpuriu, rosul, etc.

2. Alege obiectele vintage pentru un decor de poveste

Obiectele vintage sunt piese de rezistenta ale acestui an, ele fiind nelipsite din decorul interior al unei sufragerii sau al unui dormit. Anul 2014 este momentul perfect pentru a scotoci prin podul bunicii in cautarea unor comori ascunse, pe care le poti readuce la viata. Acestea pot fi diverse obiecte decorative vechi, accesorii interesante, piese de mobilier unicat sau simple obiecte textile care-ti vor infrumuseta casa.

3. Cabina de dus in topul preferintelor

In 2014 cabinele de dus mari, inzidite, cu design unic si forme curbate, se afla pe lista tendintelor in materie de amenajari interioare. Acest lucru se datoreaza, spun specialistii, ritmului de viata extrem de alert si al lipsei de timp. Un dus rapid este optiunea tot mai multor persoane. De aceea, pentru a fi in tendinte, este momentul sa inlocuiesti cada cu o cabina de dus deosebita.

4. Dressing-ul in continuare in tendintele anului 2014

Daca iubesti dressingul, te poti bucura pentru ca acesta este, si in 2014, la mare cautare. Utilitatea unui dressing a contribuit la mentinerea lui in topul preferintelor in materie de piese de mobilier. Dulapurile cu usi glisante sunt si ele printre vedetele pieselor de mobilier in 2014.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania.

Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa plat…

Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei car…

De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oj…