Idei de design interior care te ajuta sa fii in pas cu moda

Te pregatesti de renovarea locuintei si vrei sa stii care sunt tendintele anului 2014? Noi te sprijinim cu idei si trucuri care te vor ajuta sa obtii un design interior adaptat cerintelor anului in curs.

1. Mizeaza pe culoare

Daca pana acum se utilizau piesele de mobilier in clasicele nuante de alb si bej, in anul 2014 este timpul sa aduci un plus de culoare locuintei tale. Nici albul peretilor nu mai este la moda in 2014; acesta este inlocuit de tapetul viu colorat si vesel. Culorile vedeta ale anului 2014 sunt orhideea radianta, rozul purpuriu, rosul, etc.

2. Alege obiectele vintage pentru un decor de poveste

Obiectele vintage sunt piese de rezistenta ale acestui an, ele fiind nelipsite din decorul interior al unei sufragerii sau al unui dormit. Anul 2014 este momentul perfect pentru a scotoci prin podul bunicii in cautarea unor comori ascunse, pe care le poti readuce la viata. Acestea pot fi diverse obiecte decorative vechi, accesorii interesante, piese de mobilier unicat sau simple obiecte textile care-ti vor infrumuseta casa.

3. Cabina de dus in topul preferintelor

In 2014 cabinele de dus mari, inzidite, cu design unic si forme curbate, se afla pe lista tendintelor in materie de amenajari interioare. Acest lucru se datoreaza, spun specialistii, ritmului de viata extrem de alert si al lipsei de timp. Un dus rapid este optiunea tot mai multor persoane. De aceea, pentru a fi in tendinte, este momentul sa inlocuiesti cada cu o cabina de dus deosebita.

4. Dressing-ul in continuare in tendintele anului 2014

Daca iubesti dressingul, te poti bucura pentru ca acesta este, si in 2014, la mare cautare. Utilitatea unui dressing a contribuit la mentinerea lui in topul preferintelor in materie de piese de mobilier. Dulapurile cu usi glisante sunt si ele printre vedetele pieselor de mobilier in 2014.