Skip to main content

Shopping parizian in La Vallee

Desi faimos pentru obiectivele sale turistice, Parisul este – in acelasi timp – si una dintre destinatiile europene de shopping cele mai stilate si mai atragatoare pentru doamne. E drept ca nu este unul dintre orasele ieftine pentru shopping, dar este classy si cel putin daca prindeti o perioada cu reduceri nu ratati o zi intreaga de shopping parizian.

O optiune perfecta pentru shopping odata ce ati ajuns la Paris este outlet-ul de designer La Vallee, situat in imediata apropiere a Parisului, locul unde cele mai renumite branduri „si-au dat intalnire” intr-o zona open air.  Zona este practic un mall imens, in aer liber, unde peste 110 magazine cu renume international, branduri mari dar si nume care nu tin neaparat de segmentul luxury, ofera reduceri de peste 30% in mod curent pentru produsele din sezonul anterior. Poate ca nu se incrie in clasicele excursii la Paris pe care vi le ofera ca solutii de petrecere a timpului liber majoritatea agentiilor de turism, insa daca ati pus deoparte si ceva banuti pentru shopping in vacanta ar fi pacat sa nu ajungeti si in La Vallee. Satul nu este departe de Paris, se fac aproximativ 30 de minute cu masina, iar daca faceti aceasta excursie de la Disneyland va sunt suficiente numai 5 minute pentru a ajunge intr-un adevarat paradis al shoppingului. Daca sunteti in vacanta cu masina nu va fi o problema sa va orientati cu un GPS sau pe harta, iar daca nu beneficiati de masina proprie, puteti opta oricand pentru un transfer cu Aero Shuttle Paris Transfers.

Nu trebuie decat sa intrati pe aeroshuttletransfers.ro, sa faceti o rezervare mentionand punctul de plecare si destinatia, dar si numarul de persoane si veti afla in cateva secunde pretul pentru transfer si veti putea face rezervarea dorita. Veti calatori sigur si rapid, pana la destinatie si inapoi, la preturi rezonabile.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania.

Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa plat…

Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei car…

De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oj…