Shopping parizian in La Vallee

Desi faimos pentru obiectivele sale turistice, Parisul este – in acelasi timp – si una dintre destinatiile europene de shopping cele mai stilate si mai atragatoare pentru doamne. E drept ca nu este unul dintre orasele ieftine pentru shopping, dar este classy si cel putin daca prindeti o perioada cu reduceri nu ratati o zi intreaga de shopping parizian.

O optiune perfecta pentru shopping odata ce ati ajuns la Paris este outlet-ul de designer La Vallee, situat in imediata apropiere a Parisului, locul unde cele mai renumite branduri „si-au dat intalnire” intr-o zona open air.  Zona este practic un mall imens, in aer liber, unde peste 110 magazine cu renume international, branduri mari dar si nume care nu tin neaparat de segmentul luxury, ofera reduceri de peste 30% in mod curent pentru produsele din sezonul anterior. Poate ca nu se incrie in clasicele excursii la Paris pe care vi le ofera ca solutii de petrecere a timpului liber majoritatea agentiilor de turism, insa daca ati pus deoparte si ceva banuti pentru shopping in vacanta ar fi pacat sa nu ajungeti si in La Vallee. Satul nu este departe de Paris, se fac aproximativ 30 de minute cu masina, iar daca faceti aceasta excursie de la Disneyland va sunt suficiente numai 5 minute pentru a ajunge intr-un adevarat paradis al shoppingului. Daca sunteti in vacanta cu masina nu va fi o problema sa va orientati cu un GPS sau pe harta, iar daca nu beneficiati de masina proprie, puteti opta oricand pentru un transfer cu Aero Shuttle Paris Transfers.

Nu trebuie decat sa intrati pe aeroshuttletransfers.ro, sa faceti o rezervare mentionand punctul de plecare si destinatia, dar si numarul de persoane si veti afla in cateva secunde pretul pentru transfer si veti putea face rezervarea dorita. Veti calatori sigur si rapid, pana la destinatie si inapoi, la preturi rezonabile.