Skip to main content

Topul destinatiilor turistice de weekend – ce locuri de poveste poti vizita in vestul Romaniei

Oferta inchirieri de weekend a masinilor oferita de rpdrentacar.ro iti ofera posibilitatea sa calatoresti intr-un mod confortabil impreuna cu famila ta, fara sa depinzi de orarul trenurilor aglomerate. Afla ce localitati poti sa vizitezi astfel incat sa profiti la maximum de timpul oferit de catre firma de inchirieri masini.

Pestera Ursilor, jud. Bihor – aflata in inima Muntilor Apuseni, la o distanta de aproximativ 200km de Timisoara, este unul dintre locurile in care te poti bucura de racoare in timpul verii     caniculare. Localizata in comuna Pietroasa, la o altitudine de 482 de metri, Pestera Ursilor este destinatia perfecta atunci cand apelezi la oferta inchirieri de weekend si contractezi o masina de familie. Pestera si-a capatat denumirea in urma numarului mare de fosile de ursi preistorici gasite printre stalagmite si stalactite.

Cazanele Mari, jud Mehedinti – tot la o distanta aproximativa de 200km de Timisoara se afla Parcul National Portile de Fier, care adaposteste pitoreasca zona a Defileului Dunarii si este o destinatie ideala pentru un drum cu masina contractata prin     oferta inchirieri de weekend. Cazanele Mari si statuia lui Decebal sunt doua dintre obiectivele situate in interiorul Parcului National, care strajuieste cursul Dunarii.

Cascada Bigar, jud. Caras-Severin – desemnata de catre National Geographic cea mai frumoasa dintre caderile de apa din     intreaga lume, cascada Bigar este una dintre locatiile “uitate” de catre romani, insa descoperite de catre straini. De ce este     faimoasa? Pentru frumusetea sa ireala: fire firave de apa se scurg peste stancile acoperite de o patura de muschi verde.

Parcul National Retezat, jud. Hunedoara – localizat la aproximativ 200km distanta de Timisoara, parcul adaposteste o  multitudine de lacuri glaciare, fiind cea mai buna alegere atunci  cand vreti sa faceti o drumetie, dupa un drum de aproximativ 3 ore     cu masina. Oferta inchirieri de weekend este metoda cea mai  rapida de a transporta pana la Retezat echipamentul necesar escaladei, fiindca varfurile montane din zona ofera locatia perfecta pentru entuziastii acestui sport.

Rapa Rosie, jud Alba – daca in masina exista mai multi soferi si profitati de oferta inchirieri de weekend oferita  de rpdrentacar.ro, va puteti aventura ceva mai departe de Timisoara pentru a vizita Rapa Rosie, varianta romaneasca a Marelui Canion din Colorado, SUA. Rapa de 800m a capatat in timp aspectul unei orgi, iar sunetele scoase de firicelele de apa care se formeaza pe peretele vertical in timpul     ploii sunt cel putin sinistre.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania.

Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa plat…

Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei car…

De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oj…