Topul destinatiilor turistice de weekend – ce locuri de poveste poti vizita in vestul Romaniei

Oferta inchirieri de weekend a masinilor oferita de rpdrentacar.ro iti ofera posibilitatea sa calatoresti intr-un mod confortabil impreuna cu famila ta, fara sa depinzi de orarul trenurilor aglomerate. Afla ce localitati poti sa vizitezi astfel incat sa profiti la maximum de timpul oferit de catre firma de inchirieri masini.

Pestera Ursilor, jud. Bihor – aflata in inima Muntilor Apuseni, la o distanta de aproximativ 200km de Timisoara, este unul dintre locurile in care te poti bucura de racoare in timpul verii     caniculare. Localizata in comuna Pietroasa, la o altitudine de 482 de metri, Pestera Ursilor este destinatia perfecta atunci cand apelezi la oferta inchirieri de weekend si contractezi o masina de familie. Pestera si-a capatat denumirea in urma numarului mare de fosile de ursi preistorici gasite printre stalagmite si stalactite.

Cazanele Mari, jud Mehedinti – tot la o distanta aproximativa de 200km de Timisoara se afla Parcul National Portile de Fier, care adaposteste pitoreasca zona a Defileului Dunarii si este o destinatie ideala pentru un drum cu masina contractata prin     oferta inchirieri de weekend. Cazanele Mari si statuia lui Decebal sunt doua dintre obiectivele situate in interiorul Parcului National, care strajuieste cursul Dunarii.

Cascada Bigar, jud. Caras-Severin – desemnata de catre National Geographic cea mai frumoasa dintre caderile de apa din     intreaga lume, cascada Bigar este una dintre locatiile “uitate” de catre romani, insa descoperite de catre straini. De ce este     faimoasa? Pentru frumusetea sa ireala: fire firave de apa se scurg peste stancile acoperite de o patura de muschi verde.

Parcul National Retezat, jud. Hunedoara – localizat la aproximativ 200km distanta de Timisoara, parcul adaposteste o  multitudine de lacuri glaciare, fiind cea mai buna alegere atunci  cand vreti sa faceti o drumetie, dupa un drum de aproximativ 3 ore     cu masina. Oferta inchirieri de weekend este metoda cea mai  rapida de a transporta pana la Retezat echipamentul necesar escaladei, fiindca varfurile montane din zona ofera locatia perfecta pentru entuziastii acestui sport.

Rapa Rosie, jud Alba – daca in masina exista mai multi soferi si profitati de oferta inchirieri de weekend oferita  de rpdrentacar.ro, va puteti aventura ceva mai departe de Timisoara pentru a vizita Rapa Rosie, varianta romaneasca a Marelui Canion din Colorado, SUA. Rapa de 800m a capatat in timp aspectul unei orgi, iar sunetele scoase de firicelele de apa care se formeaza pe peretele vertical in timpul     ploii sunt cel putin sinistre.