Skip to main content

Cat te costa un dj pentru evenimente

Sa aduci un dj la o petrecere nu e deloc lucru mare, insa daca acesta nu are echipamentul sau personal, incepe grija. Ori mai bine zis incepe cautarea unui dj care sa poata sa isi permita sa aduca tot ceea ce are nevoie pentru a dezlantui distractia iar asta inseamna si echipamentul de sonorizare, indiferent ca e vorba doar de un microfon si de niste boxe, indiferent ca e vorba de un camion intreg cu un sistem audio complex. 

In prezent, sa angajezi un dj nu te costa foarte mult insa orice pret dj este in functie de serviciile oferite. Desigur daca persoana in cauza vine cu tot echipamentul atunci va trebuie sa scoti cativa bani in plus din buzunar si sa te gandesti si la tot transportul aparaturii cu pricina. Un dj in Bucuresti te poate costa pana la 1000 de lei, insa daca vrei sa aduca si alte accesorii atunci va trebui sa platesti ceva in plus, desi diferenta nu este mare. De pilda pe site-ul partydj.ro gasesti foarte multe pachete incepand de la 100 de euro, dupa cum urmeaza: un dj pentru petrecere poate sa aiba efecte de lumini diverse pe langa tot echipamentul ce il are in dotare. 

Pe lanaga acestea un pachet complet poate sa ajunga la 500 de euro, insa acesta cuprinde: boxe active cu doi sateliti si cu 2 subwoofere, un mixer Pioneer, 2 playere Pioneer, un microfon wireless, efect de lumini American Dj Revo, lumini inteligente, lumini cu led, lasere cu doua culori, comanda de lumini, masina de ceata si masina de balonase, la care se poate adauga o plasma sau un videoproiector in cazul in care doriti si programul de karaoke inlcus sau in cazul in care doriti sa afisati imagini pe fundal ori un filmulet care sa fie in ton cu festivitatea.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania. Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa pla...

Ben Howard - Time Is Dancing

Cornuletele cu bomboane

Cornuletele cu bomboane de origine sud-americana care indulceste petrecaretii la diferite festivaluri au fost inventate in China. La inceput acestea erau facute in forma de taur si erau folosite in special la petrecerile de Anul Nou, pentru prosperitate in anul ce va urma. Cu mult timp dupa aceea, conceptul a fost preluat de spanioli si de italieni. Jocurile de carti, celebre in toata lumea, sunt de origine asiatica. In sec al IX lea,un membru al dinastiei Tang poseda primul set de carti.