Skip to main content

Cat te costa un dj pentru evenimente

Sa aduci un dj la o petrecere nu e deloc lucru mare, insa daca acesta nu are echipamentul sau personal, incepe grija. Ori mai bine zis incepe cautarea unui dj care sa poata sa isi permita sa aduca tot ceea ce are nevoie pentru a dezlantui distractia iar asta inseamna si echipamentul de sonorizare, indiferent ca e vorba doar de un microfon si de niste boxe, indiferent ca e vorba de un camion intreg cu un sistem audio complex. 

In prezent, sa angajezi un dj nu te costa foarte mult insa orice pret dj este in functie de serviciile oferite. Desigur daca persoana in cauza vine cu tot echipamentul atunci va trebuie sa scoti cativa bani in plus din buzunar si sa te gandesti si la tot transportul aparaturii cu pricina. Un dj in Bucuresti te poate costa pana la 1000 de lei, insa daca vrei sa aduca si alte accesorii atunci va trebui sa platesti ceva in plus, desi diferenta nu este mare. De pilda pe site-ul partydj.ro gasesti foarte multe pachete incepand de la 100 de euro, dupa cum urmeaza: un dj pentru petrecere poate sa aiba efecte de lumini diverse pe langa tot echipamentul ce il are in dotare. 

Pe lanaga acestea un pachet complet poate sa ajunga la 500 de euro, insa acesta cuprinde: boxe active cu doi sateliti si cu 2 subwoofere, un mixer Pioneer, 2 playere Pioneer, un microfon wireless, efect de lumini American Dj Revo, lumini inteligente, lumini cu led, lasere cu doua culori, comanda de lumini, masina de ceata si masina de balonase, la care se poate adauga o plasma sau un videoproiector in cazul in care doriti si programul de karaoke inlcus sau in cazul in care doriti sa afisati imagini pe fundal ori un filmulet care sa fie in ton cu festivitatea.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania.

Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa plat…

Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei car…

De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oj…