Produse din apa de trandafiri

In prezent exista foarte multe produse din apa trandafiri insa putine sunt de natura vegetala si foarte putine au calitatea reala a trandafirului bulgaresc Rosa Damascena Mill, trandafirul care sta la baza tuturor produselor noastre de infrumusetare. Apa de trandafiri reprezinta poate una dintre cele mai fine substante care are si proprietati de armonizare, cat si de tonifiere, fiind si aceasta folosita in cadrul aromaterapiilor dar este buna mai ales pentru piele. 

In gama de produse Rose of Bulgaria exista foarte multe cosmetice atat pentru infrumusetare cat si pentru ingrijire zilnica. Aici avem: sampon de par, apa naturala din trandafiri, balsam de buze, balsam de corp, crema pentru albire, crema impotriva imbatranii, crema de corp pentru o piele ferma, crema de zi, crema de noapte, crema de maini pentru catifelare, lapte demachiant, parfumuri, sapun natural, gel de dus, masca pentru par cat si crema pentru conturul ochilor. Fiecare din aceste produse din gama noastra Rose of Bulgaria are la baza apa naturala de trandafiri si aduce beneficii uimitoare in urma folosirii prelungite. Astfel daca folositi gelul de dus in combinatie cu crema de corp sau cu balsamul rezultatul va fi o piele irezistibila, catifelata, curata, fara urme de impuritati sau bacterii. De asemenea se asigura si fermitatea pielii, cat si supletea acesteia.

Daca utilizati sampon de par, iar apoi folositi si crema masca pentru par atunci rezultate vor fi un par matasos si pur, curatat in profunzime, fara a da senzatia de ingreunare.  Crema de fata anti - imbatranire are in componenta si vestita coenzima Q10 alaturi de care lupta pentru netezirea ridurilor mai vechi si pentru estomparea celor mai noi, oferind elasticitate pielii si protejeaza impotriva factorilor externi ai mediului, a celor nocivi care ne ataca pielea si o fac sa para mai batrana. In plus majoritatea cremelor din gama Rose of Bulgaria au la baza calitatea principala, si anume aceea de a vindeca si de a infrumuseta aspectul epidermei.