La un click distanta de vacanta

Cum a venit vara, nu am stat mult pe ganduri si am inceput sa caut pe net cele mai bune oferte pentru a-mi petrece concediul pe litoral. Da, am ales litoralul romanesc anul acesta, atat eu cat si prietenul meu,  pentru ca ne-a fost mai la indemana si ne doream, sa ajungem la mare cat mai rapid posibil. 

Iubesc Marea Neagra, ma leaga atat de multe amintiri frumoase de ea. Nu ii pot rezista si nici nu incerc sa o fac acum. Am intrat pe diverse site-uri ale unor hoteluri de 4 stele din statiunea Neptun. Dupa multe ore de research si dupa multe accesari pe linkuri ce ne indemnau la fiecare pas  sa facem un “click aici” pentru cea mai buna oferta de pe litoral, am ales HOTEL 2D din Neptun. Toate bune si frumoase insa aveam nevoie si de o masina pentru a ajunge acolo. Cum era de inteles, am apelat la serviciile unei agentii de inchirieri auto. Prima noastra experienta cu o masina inchiriata a fost una placuta, lipsita de incidente, asa ca nu aveam de ce sa nu fim optimisti si de data aceasta. Am mers insa pe mana unei alte agentii pentru ca la cea la care apelasem pentru prima noastra vacanta, nu am reusit sa gasim nicio masina disponibila. In cele din urma cautarile noastre au dat roade si din toata gama de masini puse la dispozitie am ales sa mergem pe un Ford Focus. Ne-am declarat multumiti de masina aleasa pentru ca drumul pana la mare a fost o adevarata placere., iar masina destul de spatioasa si confortabila. Ba chiar am si economisit niste banuti, consumul masinii fiind mai mic decat ne asteptam initial. 

Ajunsi in Neptun, am lasat masina frumusel in parcarea hotelului si am pornit in explorarea locatiei noastre de vacanta. S-a dovedit a fi o alegere buna pentru ca ne-am simtit excelent.