Skip to main content

La un click distanta de vacanta

Cum a venit vara, nu am stat mult pe ganduri si am inceput sa caut pe net cele mai bune oferte pentru a-mi petrece concediul pe litoral. Da, am ales litoralul romanesc anul acesta, atat eu cat si prietenul meu,  pentru ca ne-a fost mai la indemana si ne doream, sa ajungem la mare cat mai rapid posibil. 

Iubesc Marea Neagra, ma leaga atat de multe amintiri frumoase de ea. Nu ii pot rezista si nici nu incerc sa o fac acum. Am intrat pe diverse site-uri ale unor hoteluri de 4 stele din statiunea Neptun. Dupa multe ore de research si dupa multe accesari pe linkuri ce ne indemnau la fiecare pas  sa facem un “click aici” pentru cea mai buna oferta de pe litoral, am ales HOTEL 2D din Neptun. Toate bune si frumoase insa aveam nevoie si de o masina pentru a ajunge acolo. Cum era de inteles, am apelat la serviciile unei agentii de inchirieri auto. Prima noastra experienta cu o masina inchiriata a fost una placuta, lipsita de incidente, asa ca nu aveam de ce sa nu fim optimisti si de data aceasta. Am mers insa pe mana unei alte agentii pentru ca la cea la care apelasem pentru prima noastra vacanta, nu am reusit sa gasim nicio masina disponibila. In cele din urma cautarile noastre au dat roade si din toata gama de masini puse la dispozitie am ales sa mergem pe un Ford Focus. Ne-am declarat multumiti de masina aleasa pentru ca drumul pana la mare a fost o adevarata placere., iar masina destul de spatioasa si confortabila. Ba chiar am si economisit niste banuti, consumul masinii fiind mai mic decat ne asteptam initial. 

Ajunsi in Neptun, am lasat masina frumusel in parcarea hotelului si am pornit in explorarea locatiei noastre de vacanta. S-a dovedit a fi o alegere buna pentru ca ne-am simtit excelent.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania.

Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa plat…

Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei car…

De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oj…