Samsung Galaxy S3 a depasit IPhone in materie de vanzari

Unul dintre cele mai așteptate telefoane mobile ale anului -Samsung Galaxy S3 - a reușit, la numai câteva luni de la lansare să uimească pe toată lumea.
În Marea Britanie, spre exemplu, noul Samsung Galaxy S3 a reușit să depășească vânzările marelui rival IPhone, notază celebra publicație "The Telegraph".
Se pare că acest lucru nu reprezintă o surpriză pentru cei care se ocupă de telefoane mobile în Marea Britanie. Înainte de apariția noului model, pe primul loc, atât în căutările pe net dar și ca vânzări se afla Samsung Galaxy S2.
Totuși, analiștii pieței de telefonie mobilă afirmă că acest clasament s-ar putea modifica în a doua jumătate a anului și asta pentru că a apărut un nou rival - HTC One X.
Chiar și așa, patru poziții din 10 ale acestui clasament sunt ocupate de modele ale brandului Samsung.
Ce știe să facă acest smartphone și cu ce calități a uimit el întreaga lume? Pe lângă funcțiile cu care este obișnuită toată lumea, dar care pentru această variantă au fost îmbunătățite, Samsung Galaxy S3 se bucură și de alte funcții care îi aduc un plus în materie de valoare.
Direct Call - atunci când ești pregătit să trimiți un mesaj dar între timp te răzgândești și vrei să apelezi acea persoană, numai prin ducerea telefonului la ureche acesta formează numărul persoanei respective.
Samsung introduce şi o serie de gesturi ce permit interacţiunea mai comodă cu telefonul. Poţi spre exemplu salva screenshot-uri trăgând cu palma de la o muchie la alta a ecranului sau poţi opri redarea unei piese punând pur şi simplu palma pe ecran.
Interfaţa TouchWiz folosită de Samsung peste Android 4.0 este şi ea bine gândită, fără a deveni derutantă sau incomodă. De la ecranul de start şi până la meniuri, ai senzaţia că lucrurile au fost organizate pentru a-ţi îmbunătăţi experienţa.
În spirit de glumă – trebuie știut că acest telefon nu face parte din categoria unor telefoane ieftine.