Skip to main content

Samsung Galaxy S3 a depasit IPhone in materie de vanzari

Unul dintre cele mai așteptate telefoane mobile ale anului -Samsung Galaxy S3 - a reușit, la numai câteva luni de la lansare să uimească pe toată lumea.
În Marea Britanie, spre exemplu, noul Samsung Galaxy S3 a reușit să depășească vânzările marelui rival IPhone, notază celebra publicație "The Telegraph".
Se pare că acest lucru nu reprezintă o surpriză pentru cei care se ocupă de telefoane mobile în Marea Britanie. Înainte de apariția noului model, pe primul loc, atât în căutările pe net dar și ca vânzări se afla Samsung Galaxy S2.
Totuși, analiștii pieței de telefonie mobilă afirmă că acest clasament s-ar putea modifica în a doua jumătate a anului și asta pentru că a apărut un nou rival - HTC One X.
Chiar și așa, patru poziții din 10 ale acestui clasament sunt ocupate de modele ale brandului Samsung.
Ce știe să facă acest smartphone și cu ce calități a uimit el întreaga lume? Pe lângă funcțiile cu care este obișnuită toată lumea, dar care pentru această variantă au fost îmbunătățite, Samsung Galaxy S3 se bucură și de alte funcții care îi aduc un plus în materie de valoare.
Direct Call - atunci când ești pregătit să trimiți un mesaj dar între timp te răzgândești și vrei să apelezi acea persoană, numai prin ducerea telefonului la ureche acesta formează numărul persoanei respective.
Samsung introduce şi o serie de gesturi ce permit interacţiunea mai comodă cu telefonul. Poţi spre exemplu salva screenshot-uri trăgând cu palma de la o muchie la alta a ecranului sau poţi opri redarea unei piese punând pur şi simplu palma pe ecran.
Interfaţa TouchWiz folosită de Samsung peste Android 4.0 este şi ea bine gândită, fără a deveni derutantă sau incomodă. De la ecranul de start şi până la meniuri, ai senzaţia că lucrurile au fost organizate pentru a-ţi îmbunătăţi experienţa.
În spirit de glumă – trebuie știut că acest telefon nu face parte din categoria unor telefoane ieftine.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania.

Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa plat…

Pompa cu tocator pentru wc

Pompa cu tocator pentru WC shop-einstal.ro este cea mai buna solutie pentru toaletele care se afla la subsol. Acestea au nevoie de un ajutor pentru evacuarea apei, deoarece ele nu au la dispozitie o scurgere normala. Pompa cu tocator poate sa fie montata atat la wc cat si la alte doua dispozitive precum chiuveta sau dus, iar unele pot fi montate la doar doua dispozitive.

Pompa cu tocator nu face altceva decat sa toace apele murdare foarte marunt, principiul de functionare fiind unul foarte simplu. Scopul pentru care acestea sunt folosite este direct si anume: a nu se infunda toaletele dupa utilizare avand in vedere ca ele nu au canale de scurgere directe. Pompa cu tocator are la baza un cutit care face parte din motorul electric care functioneaza in momentul in care trageti apa la toaleta. Pompa se activeaza automat, iar apa nu mai poate sa blocheze canalizarea sau scurgerea, deoarece tocatorul va marunti incet tot ce este de maruntit. Acest dispozitiv este bun nu numai pentru cei car…

De ce oja semipermanenta?

O solutie tot mai intalnita si preferata de catre un numar din ce in ce mai mare de femei, oja semipermanenta este un produs care ofera o serie intreaga de avantaje, de ordin estetic in primul rand, dar nu numai. Desi o multime de mituri si de idei preconcepute circula in ceea ce priveste efectele negative pe care oja semipermanenta le-ar avea asupra unghiei si asupra organismului, adevarul este ca ceea ce ofera manichiura cu oja semipermanenta sunt doar avantaje si nu dezavantaje.

Primul dintre avantaje - daca ar fi sa ne gandim la latura estetica - este acela ca optand pentru o manichiura semipermanenta orice femeie va avea unghii ingrijite, frumoase, stralucitoare si mai ales o culoare mereu uniforma. Al doilea avantaj este acela ca manichiura dureaza mult mai mult decat o manichiura obisnuita. In timp ce o o oja obisnuita aplicata acasa poate sari chiar si a doua zi, iar o manichiura facuta la salon cu oja clasica nu ramane impecabila mai mult de trei-patru zile, manichiura cu oj…