Skip to main content

Depozitarea hainelor in saci de vidat, solutia simpla si convenabila pentru protejarea tesaturilor

Cautati solutia ideala pentru depozitarea hainelor sau anumitor lucruri mai delicate, bibelouri poate? Vreti sa scapati de mirosuri neplacute si de umezeala excesiva, de spatii inchise si prafuite? Pe piata exista de ceva vreme saci de vidat foarte rezistenti, din materiale care tin departe insectele si umezeala, practici si simplu de utilizat. Indiferent ca vreti sa va puneti la pastrat hainele mai groase pe timpul verii sau pe cele mai subtiri pe timpul iernii, sacii va vor fi de un real folos mai ales ca va pun la dispozitie una dintre cele mai eficiente si mai bune metode de depozitare: vidarea. Desi sunt cam complicat, vidarea nu e altceva decat scoaterea rapida a aerului dintr-un anumit spatiu si crearea unui vacuum in care nu au cum sa se dezvolte microbi sau bacterii, spori de mucegai sau sa intre umezeala.

Volumul hainelor depozitate in saci de vidat scade cu pana la 70%, acest aspect fiind de folos atunci cand plecati in voiaj si aveti multe lucruri de luat la dvs. sau cand va intoarceti cu multe cadouri din concediu, dar si atunci cand nu prea aveti spatiu de depozitare in dulapuri. Sacii de vidat feresc tesaturile de atacul insectelor, in special moliile, de mucegairea lor si de mirosurile neplacute care incep sa se simta pe masura ce trece timpul si spatiul de depozitare nu e aerisit corespunzator. Singurul lucru de care trebuie sa va feriti cand folositi sacii este marginea ascutita, pentru ca riscati sa stricati sacul si sa-l spargeti. De asemenea, nu trebuie umplut sacul la refuz pentru ca riscati cand scoateti aerul sa se sparga sub presiunea imensa pe care o genereaza orice proces care are aceste proprietati.

Atunci cand plecati in calatorii sacii de vidat pot sa fie si mai utili, pentru ca puteti lua cu dvs. oricat de multe haine doriti fara sa umpleti geamantane intregi. Ii puteti pune oriunde, si in casa, si intr-un dulap de hotel sau in rulota, in portbagaj. Materialele din care sunt facuti, nailon si polietilena le asigura rezistenta pe termen indelungat, se pot refolosi daca nu sunt rupti sau intepati de vreo margine ascutita si tin la departare praful sau umezeala excesiva.

Popular posts from this blog

Documentatia pentru formularul A1 pentru PFA

Persoanele fizice autorizate sunt persoane autorizate sa desfasoare orice activitate economica permisa de lege, folosind propria lor forta de munca. Vestea buna este ca, asa cum PFA-urile pot desfasura activitati individuale legal in Romania, in egala masura o pot face si in alte state membre ale Uniunii Europene, ramanand in continuare afiliati sistemului de asigurari sociale din Romania. Cum este acest lucru posibil? Gratie formularului A1 - fostul formular european E 101 – care reglementeaza detasarea intr-un stat membru UE al unui angajat sau al unei persoane care desfasoara activitati independente dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene. Formularul A1 trebuie prezentat in orice moment, pe durata sederii in strainatate, in scop de munca, daca acesta este solicitat de catre autoritatile din tara respectiva, care sunt obligate sa il recunoasca. Este vorba despre un certificat care atesta ca o persoana plateste asigurari in tara de origine si de aceea nu mai este necesar sa pla

Cornuletele cu bomboane

Cornuletele cu bomboane de origine sud-americana care indulceste petrecaretii la diferite festivaluri au fost inventate in China. La inceput acestea erau facute in forma de taur si erau folosite in special la petrecerile de Anul Nou, pentru prosperitate in anul ce va urma. Cu mult timp dupa aceea, conceptul a fost preluat de spanioli si de italieni. Jocurile de carti, celebre in toata lumea, sunt de origine asiatica. In sec al IX lea,un membru al dinastiei Tang poseda primul set de carti.

Planul unui reportaj de calitate

Reportajele sunt cu siguranta cele mai des intalnite genuri ale presei care pot implica si o sumedenie de stiri Sebes, iar acestea pentru a fi facute bine, trebuie sa includa un plan in prealabil, unul bine pus la punct, mai ales daca vorbim despre un reportaj de amploare. Planul de reportaj trebuie sa atinga urmatoarele puncte: sa iti ordoneze logic ideile, sa fie o proiectie a celui mai bun mod in care informatia jurnalistului poate sa ajunga la ascultator, sa distribuie unitar si logic informatia astfel incat ea sa fie receptata in mod optim de ascultator, sa includa toate punctele de vedere care vor trebui prezentate in reportaj, sa faca inventarul celor mai importante informatii pe care va trebui sa le contina reportajul. In plus atunci cand un jurnalist vrea sa faca un reportaj bun trebuie sa faca selectarea inserturilor sonore, daca vorbim despre reportajul de radio. Inserturile cuprind de regula: informatii esentiale; decizii; apeluri; acuzatii grave, dure; declaratii foart