Skip to main content

Motorul de cautare si functionarea lui, cheia intelegerii adevaratei optimizari SEO

Pentru a intelege cum se face o optimizare SEO trebuie mai intai sa cunoasteti foarte bine ce face un motor de cautare si cat de important este el pentru website-uri. Motoarele de cautare afiseaza continuturi cat mai apropiate de cautarile efectuate si ierarhizeaza paginile si link-urile in functie de referintele pe care utilizatorii vor sa le gaseasca. De obicei, motoarele de cautare afiseaza rezultatele in functie de tipul continutului, tema, text de pe Home Page, ce fel sunt titlurile si daca corespund criteriilor oferite ca input.

Apoi conteaza mult performanta, cum se misca site-ul, timpii de download si upload, autoritatea, adica daca exista backlinking de calitate, daca sunt citari ale site-ului, dar si experienta utilizatorului, cat de bine se poate descurca un user care acceseaza pentru prima data website-ul, ce fel e bounce rate-ul. Ca sa ajungeti insa la performanta de a fi cat mai sus in rezultatele afisate de motoarele de cautare trebuie sa lucrati mult la optimizare – cateva exemple de tactici foarte utile pentru a incepe optimizarea sunt prezentate si pe http://dexterseo.ro/optimizare-seo-8-tactici-esentiale-pentru-un-website-nou -, dar, in acelasi timp, sa evitati si anumite lucruri pe care motorul de cautare nu le agreaza. In primul rand, promovarea si optimizarea trebuie sa fie naturala, sa nu se faca fortat. Cuvintele cheie trebuie dozate astfel incat sa fie sub 1% din totalul paginii afisate, nu trebuie aglomerate articolele cu cuvinte cheie, link-urile nu trebuie cumparate pentru backlinking in masa, iar navigarea trebuie sa fie gandita pentru ca orice utilizator sa se descurce rapid si sa ajunga imediat la informatia care ii este neceara.

Prea multe ferestre pop-up cu reclame si o structura a site-ului foarte incurcata pot sa alunge utilizatorii si sa atraga penalizari din partea Google. Important e si bounce rate-ul, care trebuie cunoscut si nu trebuie obtinut prin promovare automata in directoare de slaba calitate.

Popular posts from this blog

Cornuletele cu bomboane

Cornuletele cu bomboane de origine sud-americana care indulceste petrecaretii la diferite festivaluri au fost inventate in China. La inceput acestea erau facute in forma de taur si erau folosite in special la petrecerile de Anul Nou, pentru prosperitate in anul ce va urma. Cu mult timp dupa aceea, conceptul a fost preluat de spanioli si de italieni. Jocurile de carti, celebre in toata lumea, sunt de origine asiatica. In sec al IX lea,un membru al dinastiei Tang poseda primul set de carti.

Spatiile rezidentiale si cele comerciale sunt ferite de hoti daca montati porti automate culisante

Ai o afacere sau vrei sa iti stii casa in siguranta cand esti plecat in concediu sau la munca? Te-ai saturat sa investesti in porti obisnuite si sa constati ca nu rezista prea mult? Alege portile automate de calitate, rezistente si simplu de utilizat si vei scapa de problema sigurantei pentru totdeauna. Folosite cu succes atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru accesul in societati comerciale, portile automate culisante sunt parte integranta a sistemelor de siguranta. Aceste porti automate nu se deosebesc prea mult de cele clasice, singura diferenta tinand de sistemul de actionare si inchidere. Automatizarea portilor se poate face cu ajutorul unor kituri de porti culisante. Kitul se potriveste in spatiile mici, ocupa loc putin, se foloseste usor. Energia electrica consumata de intreg sistemul de la porti automate va fi redusa cu mult datorita motoarelor de mici dimensiuni care actioneaza portile culisante, zgomotul facut la inchidere va fi redus si el. Portile automate cu

Planul unui reportaj de calitate

Reportajele sunt cu siguranta cele mai des intalnite genuri ale presei care pot implica si o sumedenie de stiri Sebes, iar acestea pentru a fi facute bine, trebuie sa includa un plan in prealabil, unul bine pus la punct, mai ales daca vorbim despre un reportaj de amploare. Planul de reportaj trebuie sa atinga urmatoarele puncte: sa iti ordoneze logic ideile, sa fie o proiectie a celui mai bun mod in care informatia jurnalistului poate sa ajunga la ascultator, sa distribuie unitar si logic informatia astfel incat ea sa fie receptata in mod optim de ascultator, sa includa toate punctele de vedere care vor trebui prezentate in reportaj, sa faca inventarul celor mai importante informatii pe care va trebui sa le contina reportajul. In plus atunci cand un jurnalist vrea sa faca un reportaj bun trebuie sa faca selectarea inserturilor sonore, daca vorbim despre reportajul de radio. Inserturile cuprind de regula: informatii esentiale; decizii; apeluri; acuzatii grave, dure; declaratii foart